Till innehåll

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Senast uppdaterad: 30 oktober 2020 klockan 11:19 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Från den 29 oktober gäller skärpta råd för att bromsa smittspridningen av Covid-19.

Mer information om hur vi minskar smittspridningen

Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

SAMBAND – årets julhälsning i Trädgårdsföreningen

Publicerad 12 oktober 2020
Vintern närmar sig och som vanligt kommer Trädgårdsföreningen att skapa rum, på plats men också digitalt, för att lysa upp decembermörkret med en julhälsning.

Välkommen att räfsa löv i Trädgårdsföreningen!

Publicerad 6 oktober 2020
Vi söker frivilliga, hjälpande händer som vill göra parken höstfin tillsammans med oss.
${loading}