Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 10 juli 2020 klockan 14:28 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

Filmer med guidning, samtal och tips

Publicerad 28 juli 2020
Rosenfesten 2020 fick omarbetas till en digital version när Covid-19 hindrade det populära årliga evenemanget i Trädgårdsföreningen. Här är filmer med fokus på rosor men också biologisk mångfald.

Växthuset öppet

Publicerad 16 juni 2020
Under sommaren öppnar vi Växthuset, där du kan låna böcker och solstolar att ta med ut i parken.
${loading}