Till innehåll

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Senast uppdaterad: 30 oktober 2020 klockan 09:51 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Från den 29 oktober gäller skärpta råd för att bromsa smittspridningen av Covid-19.

Mer information om hur vi minskar smittspridningen

Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

SAMBAND – årets julhälsning i Trädgårdsföreningen

Publicerad 12 oktober 2020
Vintern närmar sig och som vanligt kommer Trädgårdsföreningen att skapa rum, på plats men också digitalt, för att lysa upp decembermörkret med en julhälsning.

Konstrundan i Östra Göteborg gästar Trädgårdsföreningen

Publicerad 6 oktober 2020
Lokala konstnärer ställer ut i Växthuset.

Välkommen att räfsa löv i Trädgårdsföreningen!

Publicerad 6 oktober 2020
Vi söker frivilliga, hjälpande händer som vill göra parken höstfin tillsammans med oss.
${loading}