Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

• Rosenfesten 1/7

Publicerad 13 juni 2018

Rosenfesten är tillbaka i Trädgårdsföreningen! För att hylla rosen, den kanske mest älskade av alla blommor bjuder in till en dag med samtal, information och inspiration.

• Midsommarfirande

Publicerad 12 juni 2018

På midsommarafton, 22 juni, bjuder vi in till ett traditionellt midsommarfirande med musik och dans kring midsommarstången.

• En viktoriansk vinterträdgård - Palmhuset 140 år

Publicerad 16 januari 2018

Som en grön oas året om har Palmhuset med sina exotiska växter lockat besökare sedan invigningen 1878.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll