Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 24 november 2020 klockan 15:48 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

Palmhuset är stängt

Publicerad 30 oktober 2020
I enlighet med de skärpta allmänna råden för Västra Götalands län stänger vi Palmhuset från och med 31 oktober.

Samband – årets julhälsning från Trädgårdsföreningen

Publicerad 12 oktober 2020
Granris, punk och romantik när Sveriges trädgårdsinspiratörer sänder julhälsning till göteborgarna.
${loading}