Palmhuset är stängt

Publicerad 18 mars 2020

För att bidra i arbetet med att förebygga smittspridning är Palmhuset stängt från och med 19 mars

Palmhuset är ett uppskattat besöksmål med många besökare från när och fjärran. Under en helgdag kan vi ha omkring 1000 besökare. Det är trångt om utrymme i gångarna i växthusen och det finns inte tillgång till faciliteter för att tvätta händerna i byggnaden.

För att bidra i arbetet med att förebygga smittspridning av Covid-19 stänger vi därför Palmhuset från och med 19 mars. Vi följer utvecklingen och bedömer från dag till dag när vi kan öppna Palmhuset igen. Följ oss på hemsidan, facebook och Instagram för uppdaterad information om öppettider och eventuell kommande påverkan på evenemang i Trädgårdsföreningen.

För att du inte helt ska gå miste om vårtecknen i Palmhuset och Trädgårdsföreningen kommer vi att erbjuda fler virtuella vårtecken i våra sociala kanaler, Facebook och Instagram.