Konserter

Under sommaren är Trädgårdsföreningen en plats för konserter. Både nationella som internationella artister gästar parken.

Att gå på konsert i Trädgårdsföreningen är något utöver det vanliga. Förutom att du antagligen får se någon av dina favoritartister är också platsen speciell. Träden och den genuina omgivningen ger en vacker inramning till evenemanget. Då kan det vara lätt att glömma bort att du faktiskt befinner dig mitt i centrum.

Viktigt att tänka på

Eftersom Trädgårdsföreningen är en allmän plats får du inte ta med dig alkohol in i parken. Du får inte heller ta med hunden eller grillen. För varje konsert nämns vad som inte är tillåtet att ta med in i parken.

Samtliga konserter hålls utomhus.

Närmaste parkering är Heden, där finns även särskild parkering för rörelsehindrade.

Konserter 2018

Garden - a day in the park
6 juni, Stora konsertmattan
Parken stänger klockan 15.00.
Insläpp från klockan 15.00 via entrén Nya Allén.
Första band på scen klockan 16.00.
För bokning av rullstolsplatser, kontakta Eventims kundservice 077-11 30 150

Santana
20 juni, Stora konsertmattan
Parken stänger klockan 16.00.
Insläpp från klockan 18.00 via entrén Södra vägen och Restaurang Trädgårn.
På scen klockan 19.30.
Mat och dryck får ej medtagas in i parken utan finns till försäljning. Åldersgräns 13 år.

Av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.

Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer, stolar etcetera som är lämnade utanför entrén och de sparas inte efter konsertdagen. Det finns ingen garderob eller effektförvaring.

Systemkamera är inte tillåtet, mobilkamera och mindre digital kamera är accepterat.
Ingen uthämtning av biljetter på arenan.För bokning av rullstolsplatser, kontakta Eventims kundservice 077-11 30 150.

Nationalteaterns Rockorkester
Gäst Lennie Norman.

Restaurang Trädgår’ns utescen (Arena 3)
Parken stänger klockan 18.00.
Insläpp från klockan 18.00 via restaurang Trädgår’n.
På scen ca klockan 19.30
Mat och dryck får ej medtagas in på området utan finns till försäljning. Åldersgräns 18 år. Gäller oavsett målsmans sällskap.

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området. Rullstolsburen bokar rullstolsbiljett via Ticketmaster.
Frågor om Trädgårn ring 031-10 20 80, www.tradgarn.se

Lars Winnerbäck
Gäst Miss Li

14 juli, Stora konsertmattan
Parken stänger klockan 16.00.
Insläpp från klockan 18.00 via entrén Södra vägen och Nya Allén.
På scen: Miss Li ca klockan 19.00. Lars Winnerbäck ca klockan 21.00.

Van Morrisson
16 juli, Stora konsertmattan
Parken stänger klockan 16.00.
Insläpp från klockan 17.30 via entrén Södra vägen och Restaurang Trädgårn.
På scen ca klockan 18.30.
Åldersgräns 13 år.

Ingen uthämtning av biljetter på arenan.

Rullstolsplatser säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud.

Kim Larsen
20 juli, Restaurang Trädgår’ns utescen (Arena 3)
Parken stänger klockan 18.00.
Insläpp från klockan 18.00 via restaurang Trädgår’n.
På scen ca klockan 19.30.
Spellängd: 2x50 minuter med paus ca 25 minuter.
Mat och dryck får ej medtagas in på området utan finns till försäljning.
Åldersgräns 18 år. Även i målsmans sällskap.
Rullstolsburen bokar rullstolsbiljett via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud. Frågor om Trädgårn ring 031-10 20 80, www.tradgarn.se