Foto: Cornelia Enell

Uthyrning

Många av de historiska byggnaderna och ett par platser ute i parken kan du hyra för fest, bröllop eller andra tillställningar.

Uthyrning

Sedan 1994 är hela Trädgårdsföreningen och dess byggnader kulturminnesmärkta på grund av det kulturella och historiska värde de anses ha. Vi använder fortfarande dessa byggnader till det de var tänkta till från början men hyr även ut dem så att göteborgarna får en ny användning av dem.

För vigslar och andra ceremonier i en grönskade miljö rekommenderar vi Palmhuset. Vill du hellre vara utomhus har vi istället Bröllopsplatsen i ett hav av gammeldags rosor. För den stora festen passar Lagerhuset perfekt och för den mindre tillställningen eller workshopen Den sjunkna trädgården.

Bokning

För att skicka en bokningsförfrågan, klicka på knappen nedan för att komma till vårt bokningsformulär. Vänligen läs igenom ordningsreglerna och informationen om den plats eller lokal du vill hyra innan du skickar in en förfrågan.

Observera att formuläret endast är en förfrågan och att bokning genomförs först efter att du har blivit kontaktad av Trädgårdsföreningen.

Vi förbehåller oss rätten att fritt pröva alla bokningsförfrågningar.

Vi tar inte emot bokningsförfrågningar för 2019 förrän 1 oktober. Förfrågningar som skickas innan dess behandlas inte.

Välkommen att boka ditt evenemang!

Skicka bokningsförfrågan

Park- och naturnämnden är personuppgiftsansvarig vilket innebär att de har ansvaret för att dina personuppgifter behandlas lagligt, säkert och i övrigt korrekt.

• Du kan läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter här

• Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen, DSF på datainspektionens webbplats