Bokningsförfrågan av lokal i Trädgårdsföreningen

Steg 1 av 3 Påbörjat

Bokningsförfrågan

Behandling av personuppgifter

Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF.
För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter

Lokaler

Här väljer du den eller de lokaler som du är intresserad av att hyra. Här kan du läsa mer om lokalerna. (Öppnas i nytt fönster)

Tänk på att detta endast är en förfrågan. Bokningen genomförs först efter att du blivit kontaktad av Trädgårdsföreningen.

Välj den eller de lokaler som du är intresserad av att hyra

Lokaler: Välj minst en

Bröllopsplatsen

I Rosparken, bland doftande gammaldags rosor, magnolior och vita klematis, kan förälskade par säga ja till varandra.

Observera! Bröllopsplatsen är utomhus och vi kan inte garantera lokal inomhus vid regn. Tänk på att platsen ändrar karaktär efter årstidernas växlingar.
Här kan du läsa mer om Bröllopsplatsen. (Öppnas i nytt fönster)

Datum och tid som du önskar hyra Bröllopsplatsen

Välj det datum och klockslag som du önskar hyra Bröllopsplatsen, du kan välja flera datum.

Datum Tid Från Tid till

Den sjunkna trädgården

Den sjunkna trädgården används både som sittplats för fikande besökare och vid föreläsningar och workshops. Du kan hyra den för fester, möten och andra mindre tillställningar, under parkens öppettider. Det finns cirka 25 sittplatser.

Observera! Den sjunkna trädgården är utomhus och vi kan därför inte garantera lokal inomhus i händelse av regn.
Här kan du läsa mer om Den sjunkna trädgården. (Öppnas i nytt fönster)

Datum och tid som du önskar hyra den sjunkna trädgården

Välj det datum och klockslag som du önskar hyra den sjunkna trädgården, du kan välja flera datum.

Datum Tid från Tid till

Lagerhuset

Lagerhuset har en speciell atmosfär och består av ett enda stort rum, 9 x 20 meter. Lagerhuset är en kopia från 1985 av byggnaden där lagerträden vinterförvarades. Takhöjden är på hela sju meter och de fina gamla kakelugnarna finns kvar. Här finns bord och stolar upp till 120 personer, beroende på arrangemang. Det finns 120 stolar och 20 bord, 80 x 180 cm. Toaletter finns inom 20 meters avstånd, dock finns varken kök eller köksutrustning. Här är det alltså lämpligt att engagera (valfritt) cateringföretag.

Observera! Vi hyr inte ut Lagerhuset mellan 1 november-1 maj. Då används lokalen som vinterförvaring för lagerträd och andra exotiska växter i parken.
Här kan du läsa mer om Lagerhuset. (Öppnas i nytt fönster)

Datum och tid som du önskar hyra Lagerhuset

Välj det datum och klockslag som du önskar hyra Lagerhuset, du kan välja flera datum.

Datum Tid

Palmhuset

I glas och gjutjärn står Palmhuset som ett glittrande konstverk mitt i parken. På nära 1 000 kvadratmeter finns olika exotiska växter och palmer.
Mittskeppet, med sin imponerande takhöjd, är ett showroom där installationer och utställningar kan ta plats. På den övre balkongen finns mingelutrymme för 50 - 60 personer eller plats för 40 sittande gäster. Palmhuset är också en populär plats för bröllop.

Palmhusets öppettider

• Juni-augusti: dagligen 10.00-20.00
  • September-maj: dagligen 10.00-16.00

Tänk på att om du vill hyra Palmhuset under öppettid så är det fritt för andra besökare att komma in.
Här kan du läsa mer om Palmhuset. (Öppnas i nytt fönster)

Datum och tid som du önskar hyra Palmhuset

Välj det datum och klockslag som du önskar hyra den Palmhuset, du kan välja flera datum.

Datum Tid från Tid till

Lägg till

Välj de klockslag du önskar hyra Palmhuset i datumfälten. Du måste boka lokalen minst en timme. Du kan hyra Palmhuset fram till klockan 18.

Steg 2 av 3 Ej påbörjat

Dina uppgifter